söndag 17 januari 2016

Trogen i det lilla

Att vara nära Gud ensam i bön, är viktigare än tillsammans med tretusen andra. Så säger lovsångsledare Roy Fields. Han säger också att han känner att just i denna ändtid är det viktigare än någonsin att vara trogen i det lilla. Det är nu många blir trötta och uppgivna. "Vad tjänar det till"? Lovsångare tröttas och låtskrivare, så att man inte längre orkar skriva nya lovsånger. Och vad kännetcknar en levande Guds församling om inte just att här skrivs nya sånger till Guds ära..

I denna tid kommer många negativa profetior men Gud har all makt i himmel och på jord. För honom är ingenting omöjligt, han som har många tusen i sin mäktiga här. Negativa profetior motar bort Guds härlighet, men det finns en skörd i himlen som skall lösas ut. Guds härlighet som övertäcker jorden. Vi är kallade att välsigna och se Guds möjligheter, i tro på vad han kan göra.

Jag ber att människor som står utanför, som blivit skadade i sin själ av kristna, med sår som aldrig läkts, att de skall komma in i tider av upprättelse. En ny tid i Kristi kropp. Jag ber också att glädjebudbärarna och de som står i spetsen för Guds folk skall bli som starka synålar i en symaskin. Även om sömmen går igenom läder skall nålen hålla för trycket och sömmen gå vidare. Ber att alla skall få gå styrkta av Herren. Må Guds helige Ande leda och hans änglar betjäna. Helig, helig, helig är Herren Gud.