onsdag 30 december 2015

Vackra hjärtan klappar sakta

Vi närmar oss det nya året och med det kommer profetior för det kommande 2016 i församlingarna. Personligen tycker jag det är skönt att få lämna det gamla året och inta ett nytt. I början är allt så  nytt och fräscht. Som att byta till nya kläder och dra av sig den gamla rocken. Och inget fel på det gamla, det var mycket användbart under tiden, men det är det här med att dra vidare.

Guds Fadershjärta klappar alltid för oss, sina barn. Om vi skulle sätta örat mot hans hjärta skulle vi nog höra vad han vill säga oss i år. Hela bibeln är inandad av hans ord och ibland har han något särskilt utvalt för oss. Min tro är att Guds hjärta aldrig skenar, han har varken hjärtflimmer eller är nervös. Därför tror jag att hans hjärta klappar långsamt och milt för oss. Det finns så mycket han vill ge oss detta år, men hur skall han få oss att lyssna och se och begrunda..

Min bön för året är att våra hjärtan skulle klappa i takt med Guds. Den som varit på väg att dö och hunnit besöka himlen talar om en stilla ljuvlig lovsång. Stilla, men som ändå tilltar i intensitet och som är otroligt ljuvlig. Hur vackert måste inte hjärtat vara efter ett besök i himlen. Låt oss lägga örat mot Guds Faders bröst så att vi kan få takten av hans hjärtslag in i våra egna hjärtan. Vackra hjärtan klappar sakta.